Për Ne!
 

SushiCO Kosova është partner ekskluziv i brendit të njohur ndërkombëtar SuchiCo, ku për specialitet ka ushqimin për adhuruesit e kuzhinës Japoneze, Kineze dhe Tajlandeze. Me përvoje mbi 20 vjeçare ky brend tashmë operon edhe në vendin tonë, për të sjellë shijet më të veçanta për të gjithe të apasionuarit e ushqimit aziatik.

 

Shpejtësi

Shërbimi i shpejtë dhe me perfeksionizëm

Cilësi

Shërbimi i shpejtë dhe me perfeksionizëm

Kënaqësia Juaj, Detyrimi Jonë

Shërbimi i shpejtë dhe me perfeksionizëm

Sushi më i mirë në Rajon

Shërbimi i shpejtë dhe me perfeksionizëm