Appetizer

Edamame me Hudhër Djegëse

€ 3.50

Edamame

€ 3.00

Baby Kalamari Tempura

€ 7.00

Combo Crispy Mix

€ 8.50

Krahë Pule Japoneze

€ 4.50

5 copë

Krekera të Karkalecëve të Detit

€ 3.50

Fish & Chips

€ 6.50

Karkalecë Deti Crispy

€ 7.00

Pulë Crispy Appetizer

€ 3.50

8 pcs

Yakitori me Mish Pule

€ 4.50

Qofte me Mish Pule

€ 3.50

8 pcs

Shrimp Bomb

€ 5.50

Qofte me Karkalecë Deti

€ 5.50

6 pcs

Salmon Carpaccio

€ 8.50

Salman & Suzuki Carpaccio

€ 8.00

Tempura Mix

€ 12.00

Karkalecë të detit, Kalamari, Bishtaja Crispy

Tempura Perimesh

€ 6.00

Perime të brumosura tempura të fërguara

Dim Sum

Spring Roll

€ 4.00

2 pcs

Bun Viçi

€ 4.50

Bun Pule

€ 4.00

Wonton Crispy

€ 4.00

4 pcs

Dumplings Viçi në Avull

€ 4.50

5 pcs

Gyoza me Perime

€ 3.50

4 pcs

Gyoza me Mish Viçi

€ 4.00

4 pcs

Gyoza me Karkalecë Deti

€ 5.00

4 pcs

Bun (Kuleçë) me Mish të Patës

€ 5.00

Donburi

Donburi me Salmon

€ 9.00

Donburi me Mish të Patës

€ 9.00

Unagi Donburi

€ 10.00

Supat

Wonton Supë

€ 3.50

Supë Djegëse dhe e Thartë

€ 3.50

Supë Pule dhe Misri me Shparguj

€ 4.50

Ramen Supë

€ 5.50

Miso Supë

€ 4.00

Pad Thai Supë me Karkalecë Deti

€ 6.00

Sallatat

Sallatë Quinoa me Levrek

€ 9.00

Sallatë Quinoa me Salmon

€ 9.00

Sallatë me Fruta të Detit

€ 9.00

Sallatë Lakre Djegëse

€ 3.00

Sallatë Viçi me Qepë të Karamelizuara

€ 8.50

Sallatë SushiCo Wakame

€ 5.00

Sallatë Kani dhe Tranguj

€ 6.00

Sallatë Sashimi

€ 8.00

Pulë

SushiCo Special Chicken

€ 8.00

Served with Pancakes and Lettuce

Pulë me Perime

€ 6.00

Pulë Crispy

€ 6.50

Pulë me Bajame (Badema) të Grimcuara

€ 8.00

Pulë e Djegëst

€ 7.00

Pulë Sweet & Sour

€ 7.00

Pulë Manchurian

€ 7.50

Pulë Mhu Shu

€ 8.00

Shërbehet me Petulla

Pulë Crispy me Xhenxhefil

€ 7.50

Pulë General Tso

€ 7.50

Pulë Tajlandeze me Arra Indiane

€ 8.00

Pulë me Presh

€ 6.50

Ushqimi i Detit

Levrek Crispy me Xhenxhefil

€ 11.00

Salmon në Skarë me Salcë Teriyaki

€ 11.50

Kalamari Djegëse me Arra Indiane

€ 10.50

Salmon Sweet & Sour

€ 11.50

Karkalecë Deti Sweet & Sour

€ 11.50

Karkalecë Deti me Arra Indiane

€ 10.50

Salmon Satay

€ 10.50

Served with Mediterranean Greens

Karkalecë Deti Tempura

€ 11.50

Patë

Bun (kulaç) me Mish Pate

€ 5.00

2 pcs

Donburi me Mish Pate

€ 9.00

Patë Djegëse me Pak Choi të Fërguar

€ 11.00

Në mungesë të Pak Choi, si zëvendësim përdorim Lakrën Kineze

Patë Crispy

€ 11.00

Çerek

Patë Crispy

€ 21.00

Gjysëm

Mish i Viçit

Mish Viçi me Speca të Gjelbërt

€ 9.00

Mish Viçi me Perime

€ 9.00

Mish Viçi Sweet & Sour

€ 9.00

Mish Viçi me Speca të Gjelbërt të prera hollë

€ 9.00

Mish Viçi Crispy me Limon

€ 9.50

Mish Viçi me Erëza Djegëse dhe Këpurdha

€ 9.50

Mish Viçi me Salcë të Gocës së Detit (oyster)

€ 9.00

Mish Viçi me Hudhër të Zezë

€ 10.00

Mish Viçi me Shparguj

€ 9.50

Mish Viçi me Patëllxhan Crispy

€ 9.50

Mish Viçi i Stilit Tajlandez me Chili dhe Borzilok

€ 10.00

Noodles

Noodles të Thjeshta (Plain)

€ 3.50

Noodles me Perime

€ 4.50

Noodles me Pulë

€ 5.50

Noodles me Mish Viçi

€ 7.00

Noodles me Karkalecë Deti

€ 7.50

Singapore Noodles me Salcë Këri

€ 8.00

Udon me Perime dhe Salcë të Hudhrës zezë

€ 6.00

Udon me Mish Viçi dhe Salcë të Hudhrës zezë

€ 8.00

Ramen Noodles me Mish Pule

€ 8.00

Ramen Noodles me Mish Viçi

€ 9.00

Ramen Noodles me Karkalecë Deti

€ 10.00

Noodles të Stilit Tajlandez me Mish Pule

€ 8.00

Noodles të Stilit Tajlandez me Mish Noodles të Sti

€ 9.00

Noodles të Stilit Tajlandez me Karkalecë Deti

€ 10.00

Oriz

Oriz në Avull (steamed)

€ 2.00

150 g

Oriz në Avull (steamed)

€ 3.00

300 gr

Oriz me Perime

€ 4.50

Oriz me Vezë të Fërguara

€ 5.00

Oriz me Pulë

€ 6.00

Oriz me Mish Viçi

€ 6.50

Oriz me Këri dhe Mish Viçi

€ 6.50

Oriz i Stilit Tajlandez me Ananas

€ 6.00

Oriz me Karkalecë Det

€ 7.00

Set Menu

Pjatë e Ngrohtë Nigiri

€ 7.50

Salmon, Skumbri, Tuna, Levrek

ABC Sushi Moriawase

€ 12.00

15 pcs + Edamame, Kappa Roll 6, Kani Roll 6, California Roll 3

California Dream

€ 15.00

California Roll 4, Spicy California roll 4, Sesame California Roll 4, Black Sesame California Roll 4

Sushi Queen

€ 18.00

11 pcs + Edamame, Sake Roll 3, Kani Roll 3, Maguro 1, Ebi 1, Sake 1, Suzuki 1, Kani 1

Sushi King

€ 22.00

15 pcs, Sake Roll 3, Kani Roll 2, California Roll 3, Maguro 1, Suzuki 1, Sake 1, Ebi 1, Saba 1, Kani 1

Sashimi Moriawase

€ 19.00

12 pcs, Sake 3, Maguro 3, Suzuki 3, Saba 3

Salmon Lovers

€ 21.00

20 pcs, San Diego Roll 6, Philadelphia Roll 6, Sake Roll 6, Sake Nigiri 2

Nigiri All Star

€ 21.00

12 pcs, Sake Avocado Nigiri 3, Maguro Nigiri 3, Saba Nigiri 3, Ebi Nigiri 3, Goma Wakem Salad

Sushi Prince 1

€ 27.00

25 pcs, California Roll 3, Spicy California Roll 3, Sakel Roll 3, Kappa Roll 3, Crunchy Roll 5, Sake Nigiri 2, Kani Nigiri 2, Ebi Nigiri 2, SushiCo Wakame Salad

Hot Sushi Plate

€ 22.00

19 pcs, Philly Roll 8, Baby Kalamar Roll 5, Sake Ten Roll 6

Sushi Prince 2

€ 27.00

24 pcs, Sesame Maki Roll 6, Manhattan Roll 5, Spicy California Roll 3, Sake Roll 3, Kani Roll 3, Maguro Nigiri 2, Sake Avocado Nigiri 2

Sushi Roll

Maguro Roll

€ 5.00

Tuna

Toro Roll

€ 5.00

Finest Fatty Tuna

Ebi Roll

€ 5.00

Karkalecë

Kani Roll

€ 4.50

Surimi

Sake Roll

€ 5.00

Salmon

Unagi Roll

€ 7.00

Ngjalë

Saba Roll

€ 4.00

Skumbri (Mackerel)

Avocado Ebi Roll

€ 6.00

Karkalecë dhe Avokado

Avocado Sake Roll

€ 6.00

Salmon dhe Avokado

Unagi Avocado Roll

€ 7.50

Ngjalë dhe Avokado

Quinoa Sake Roll

€ 5.00

Salmon, Avokado, Tranguj, Quinoa

Nigiri

Scallop Nigiri

€ 3.50

Fiston

Saba

€ 1.50

Skumbri (Mackerel)

Maguro

€ 2.00

Tuna

Karkalecë Deti

€ 2.00

Shrimp

Suzuki

€ 2.00

Levrek

Sake

€ 2.00

Salmon

Sake Avocado

€ 2.50

Salmon dhe Avokado

Unagi

€ 3.00

Ngjalë

Ebi Tempura (N)

€ 3.00

Karkalecë Crispy

Nigiri Mix - 7 pcs

€ 12.00

Nigiri Mix - 11 pcs

€ 18.50

Sashimi Set

Sake (s)

€ 9.00

Salmon / 12 copë

Maguro (s)

€ 9.00

Tuna / 12 copë

Sashimi Mix - 12 pcs

€ 9.00

Sake & Maguro

€ 9.00

12 pcs

Deluxe Set - 13 pcs

€ 11.00

Speical Rolls

Quinoa Avocado Roll

€ 5.50

6 Copë Quinoa, Goma Wakame (alga deti me susam), Shparguj, Karrotë, Arra të pjekura / Mbështjellur me Avokado

Spicy Maguro Avocado

€ 7.50

6 Copë Tuna Tartar / Mbështjellur me Avokado

Quinoa California Roll

€ 6.50

8 Copë Quinoa, Kani, Avokado, Tranguj, Majonezë, Tobiko / Mbështjellur me Nori

Hotate Roll

€ 10.00

6 Copë Karkalecë Deti, Avokado, Tranguj, Majonezë, Sallatë e Gjelbërt / Mbështjellur me Fiston

Sesame Maki Roll

€ 7.00

8 Copë Karkalecë Deti, Avokado, Tranguj, Majonezë, Sallatë e Gjelbërt / Mbështjellur me Susam

California Roll

€ 7.50

8 Copë Kani, Avokado, Tranguj, Majonezë, Sallatë e Gjelbërt / Mbështjellur me Tobiko

Spicy California Roll

€ 7.50

8 pcs, Kani, Avocado, Cucumber, Mayonnaise Lettuce / Topped with Tobikko

Osaka Roll

€ 7.50

8 Copë Karkalecë Deti, Avokado, Tranguj, Majonezë, Sallatë e Gjelbërt / Mbështjellur me Masago

Crunchy Roll

€ 7.50

5 Copë Sallatë Kani, Tamago, Tranguj, Majonezë, Thërrime / Mbështjellur me Tobiko

Tiger Roll

€ 7.50

5 Copë Ngjalë, Avokado, Tranguj, Krem Djathi, Salcë djegëse / Mbështjellur me Karkalecë Det

Tuna Green Roll

€ 7.50

8 Copë Mollë e Gjelbërt, Tranguj, Avokado, Salcë Wasabi Delight / Mbështjellur me Tuna e Avokado

Cooked Rolls

Sake Ten Roll

€ 7.50

6 Copë Salmon Tempura, Avokado, Tranguj, Majonez, Sallatë e Gjelbërt / Mbështjellur me Masago

Special Salmon Roll

€ 9.00

8 Copë Kani, Avokado, Tranguj, Majonezë, Sallatë e Gjelbërt / Mbështjellur me Tobiko

Ebi Ten Roll

€ 7.50

5 Copë Karkalecë Tempura, Avokado, Majonezë, Masago / Mbështjellur me Susam

Fish & Chips Rolf

€ 8.50

Levrek i fërguar, patate të fërguara, tranguj, majonez me tartuf/ mbështjellur me avokado dhe patate të fërguara, salcë terijaki

Samurai Roll

€ 7.50

8 Copë Karkalecë Tempura, Avokado, Sallatë e Gjelbërt / Mbështjellur me Susam dhe Massago

Shrimp Bomb Roll

€ 9.00

8 Copë Tranguj, Takuan, Avokado / Mbështjellur me Karkalecë Deti

Super Dragon Roll

€ 18.00

8 Copë Avokado, Tranguj / Mbështjellur me 125 gr Ngjalë & Salcë Teryaki

Baby Calamar Roll

€ 7.50

5 Copë Kallamari (baby calamari), Avokado, Tranguj / Pjesa e Jashtme me Susam të zi

Philly Roll

€ 7.50

8 Copë Kani, Avokado, Krem Djathi / Pjesa e Jashtme e Fërguar në Brum dhe Salcë Teriyaki

SushiCo Roll

€ 8.00

5 Copë Karkalecë Tempura, Avokado, Majonezë, Tranguj, Masago / Mbështjellur me Salmon Crispy dhe Salcë Teriyaki

Jungle Roll

€ 8.00

8 Copë Ngjalë, Avokado, Shparguj, Krem Djathi / Mbështjellur me Goma Wakame (alga deti me susam)

Boston Roll

€ 8.00

6 Copë Ngjalë, Avokado, Krem Djathi Philadephia / Mbështjellur me Avokado dhe Salcë Teriyaki

Dragon Roll

€ 8.00

6 Copë Avokado, Tranguj / Mbështjellur me Ngjalë dhe Salcë Teriyaki

Tokyo Drift Roll

€ 8.00

8 Copë Salmon Tempura, Avokado, Tranguj / Mbështjellur me Masago, Patate Crispy

Ebi Tempura Roll with Truffle

€ 9.00

8 Copë Karkalec Deti Crispy, Avokado, Tranguj / Mbështjellur me Majonezë Tartufi, Patate Crispy, Salcë Teriyaki, Susam i Bardhë dhe i Zi

Bento Menu

Bento Menu 1

€ 10.00

Spring Roll (1 Copë) Mish Viçi me Perime Oriz me Perime Sallatë Lakre Djegëse Coca-Cola

Bento Menu 2

€ 9.50

Wonton Crispy (2 Copë) Pulë Crispy me Xhenxhefil Noodles me Perime Sallatë Lakre Djegëse Coca-Cola

Bento Menu 3

€ 12.00

Edamame Maki Roll me Susam (6 Copë) California Roll (6 Copë) Sake Roll (6 Copë) Coca-Cola

Bento Menu 4

€ 13.00

Qofte Pule (4 Copë) Noodles me Perime Ebi Ten Roll (5 Copë) Sake Ten Roll (3 Copë) Coca-Cola

Bento Menu 5

€ 15.00

California Roll (6 Copë) Philadelphia Roll (6 Copë) Kappa Roll (6 Copë) Sallatë SushiCo Wakame (alga deti me susam) Coca-Cola

Bento Menu 6

€ 9.50

Wonton Crispy (2 Copë) Pulë Sweet & Sour Oriz me Perime Edamame Coca-Cola

BENTO MENU VEGJETARIANE

€ 9.50

Edamame Perime të Përziera të Skuqura Oriz me Perime Kappa Roll (3 Copë) Avocado Roll (3 Copë) Coca-Cola

Kids Menu

€ 7.50

Wonton Crispy (2 Copë) Qofte Pule (6 Copë) Noodles me Perime Banane e Fërguar (2 Copë) Lëng Frutash

Desert

Fried Ice Cream

€ 3.50

Vanilla/Chocolate

Banane të Fërguara

€ 3.50

Ananas i Fërguar me Kanellë

€ 3.50

Pijet e Ftohta

Coca - Cola

€ 1.00

Coca - Cola Zero

€ 1.00

Fanta

€ 1.00

Schweppes

€ 1.00

Santal Lëng Molle

€ 1.00

Apple

Santal Lëng Qershie

€ 1.00

Qershi

Santal Lëng Pjeshke

€ 1.00

Pjeshkë

Ujë Rugove Premium - 0.33 ml

€ 1.00

0.33 ml

Red Bull

€ 2.50

Ujë Rugove Premium -1 lt

€ 2.50

1 lt

Acqua Panna - 0.25 ml

€ 1.20

0.25 ml

Acqua Panna

€ 3.50

0.75 ml

San Pellegrino - 0.25 ml

€ 1.20

0.25 ml

San Pellegrino

€ 3.50

0.75 ml

Birrë

Peja

€ 2.00

Krombacher 0.0%

€ 3.00

Paulaner

€ 3.00

Heineken

€ 2.50

Corona

€ 3.50

Tuborg

€ 2.50